Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-29@16:02:53 GMT

ورایتی: فیلم اصغر فرهادی دومین شانس اسکار است

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۳۱۵۳۲

نشریه ورایتی فیلم «قهرمان» ساخته اصغر فرهادی به نمایندگی از سینمای ایران را در رتبه دوم شانس‌های اصلی کسب جایزه اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان سال قرار داد.

تاکنون ۲۵ کشور فیلم منتخب خود را برای شرکت در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی جوایز اسکار ۲۰۲۲ معرفی کرده‌اند و در این میان برخی کشورها نیز دست به انتخاب‌های غیرقابل پیش بینی زده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سینمای اسپانیا با گذشتن از فیلم نام «پدرو آلمادوار» و فیلم جدیدش «مادران موازی» در نهایت فیلم «رئیس خوب» را به عنوان نماینده خود در اسکار ۲۰۲۲ معرفی کرد و فرانسه نیز با حذف فیلم «مامان کوچک» ساخته جدید «سلین سیاما»، یکی از دو فیلم «تیتان» یا «اتفاق» را به زودی به صورت رسمی به عنوان نماینده‌ خود اعلام خواهد کرد.

آخرین مهلت معرفی فیلم‌ها از سوی کشورها به آکادمی اسکار روز اول نوامبر (۱۰آبان) است و فهرست ۱۵ نامزد اولیه شاخه بهترین فیلم بین‌المللی جوایز اسکار ۲۰۲۲ نیز روز ۲۱ دسامبر (۳۰ آذر) معرفی می‌شوند.

نشریه ورایتی از میان فیلم‌هایی که تاکنون رسما وارد رقابت اسکار شده اند و یا شانس زیای برای نمایندگی کردن کشورشان در اسکار پیش رو دارند، اقدام به معرفی شانس‌های اصلی اسکار بین‌المللی کرده است و فیلم «بدترین آدم دنیا» ساخته «یوآخیم تریه» (نروژ)، «قهرمان» به کارگردانی اصغر فرهادی (ایران) و «کوپه شماره ۶» ساخته «یوها کاسمانن» (فنلاند) را به عنوان سه شانس اصلی کسب این جایزه پیش‌بینی کرده است.

سه فیلم نخست در پیش‌بینی ورایتی در جشنواره فیلم کن رونمایی شدند و فیلم «قهرمان» و «کوپه شماره ۶» به صورت مشترک برنده جایزه بزرگ هیات داوران شدند و فیلم «بدترین آدم دنیا» هم برنده جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره کن شد.

در رتبه‌های بعدی پیش‌بینی ورایتی از شانس‌های اسکار بین‌المللی فیلم‌های «من مرد تو هستم» از «ماریا شرادر» (آلمان)، «اتفاق» از «اودری دیوان» (فرانسه)، «دست خدا» به کارگردانی «پائولو سورنتینو»، «تیتان» از «جولیا دوکورنو» (فرانسه)، «رئیس خوب» ساخته «فرناندو لئون آرانائو» (اسپانیا)، «کیارا» ساخته «یوناس کارپیانانو» (ایتالیا)، «دعا برای ربوده شده» به کارگردانی «تاتیانا هوئزو» (مکزیک)، «یک فیلم پلیسی» از «آلونسو روزپالاسیوس» (مکزیک)، «بیتس‌های کازابلانکا» از «نیل عیوش» (مراکش) و «رویای تب‌دار» به کارگردانی «کلودیا یوسا» (پرو) قرار دارند.

طبق قوانین معمول آکادمی، فیلم ها برای حضور در شاخه بهترین فیلم بین المللی اسکار ۲۰۲۲، باید در حد فاصل بین اول ژانویه تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۱ (۱۲ دی ۱۳۹۹ تا ۱۰ دی ۱۴۰۰) در کشور مبدا حداقل هفت روز اکران سینمایی داشته داشته باشند اما بر اساس قوانین نود و چهارمین دوره جوایز سینمایی اسکار و برای تسهیل حضور آثار سینمایی در این جوایز در شرایط کنونی، فیلم ها برای معرفی رسمی برای حضور در شاخه بهترین فیلم بین المللی الزاما نیاز به اکران در کشور مبدا ندارند و در صورتی که در یکی از کشورها (غیر از آمریکا و کشورهای تحت قلمرو آن) به مدت حداقل هفت روز پیایی اکران تجاری داشته باشند، در صورت داشت دیگر شرایط، واجد معرفی به عنوان نماینده رسمی کشور معرفی کننده، خواهند شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شاخه بهترین فیلم بین المللی اسکار ۲۰۲۲ پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۱۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین اختتامیه دومین دوره جشنواره نمایش عروسکی تلویزیونی «عروسک‌خونه» شامگاه شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ با اجرای حامد مدرس در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد.

علاوه بر جمع زیادی از کودکان و خانواده های آنان و شرکت کنندگان در این جشنواره، هنرمندانی همچون عادل بزدوده، وحید آقاپور مریم سعادت، حسن دادشکر، مهدی صبایی، هومن حاج عبداللهی، محمد بحرانی، رضا فیاضی، ماشاالله شاهمرادی زاده، ساقی زینتی، حسن دادشکر در‌ کنار محسن برمهانی معاون سیما، محمدرضا باطنی مدیر شبکه امید و حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از حاضران در این مراسم بودند.

در این نشست که با حدود ۹۰ دقیقه تاخیر آغاز شد، پس از قرائت آیاتی چند از قرآن‌ کریم توسط قاری خردسال و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، یک نمایش موزیکال کوتاه توسط سه بازیگر کودک اجرا شد.

در ادامه نمایش عروسکی کوتاهی توسط «خاله گلی» و گودرز اجرا شد.

در ادامه این نشست، محسن برهانی معاون سیمای رسانه ملی پشت تریبون آمد و عنوان کرد: باید از همه کسانی که این رویداد مهم رسانه ای را برای دومین بار برگزار کردند تشکر کنم.

وی اظهار کرد: در دورانی که تولید محصول برای خردسالان و کودکان به سمت پویانمایی و واقعیت مجازی رفته است، کمک به این‌گونه تولید محتوای کودک‌ کار بزرگی است. از آقای باطنی و دبیر جشنواره سپاسگزارم که رویدادی را برگزار کردند که بیست میلیون نفر از کودکان و خردسالان ما با رای دادن در آن مشارکت کردند.

وی اظهار کرد: امیدوارم سال آینده این رویداد به صورت بین المللی برگزار شود، چرا که خلا آن در منطقه احساس می شود چراکه در کشورهای دیگر هم بحث نمایش عروسکی با آمدن ابزارهای رایانه ای کم رنگ شده است.

معاون سیما گفت: امروز قرار بود آقای جبلی ریاست محترم سازمان هم در این مراسم حضور داشته باشند که به خاطر کار غیر مترقبه ای که پیش آمد از بنده خواستند تا به نمایندگی از ایشان در این جمع صمیمانه و پرنشاط حاضر شوم.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

سید مرتضی حسینی

دیگر خبرها

  • نشست تخصصی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • معرفی رایتل برای دومین بار به عنوان کارفرمای برتر سلامت‌محور
  • بازیگر فیلم اصغر فرهادی؛ همسر آینده ژوزه مورایس + عکس
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • پنجره دوجداره upvc چی بخرم؟ معرفی بهترین برند پنجره دوجداره upvc
  • معرفی 5 مدل پالت پرفروش و محبوب حتما بخوانید!
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری